011/7848-083 063/4466-85

O nama

Kerasan d.o.o. je porodična firma koja je osnovana krajem 2011. godine a bavi se proizvodnjom, uvozom i veleprodajom sanitarne opreme. Što se tiče opreme, naglasak je na wc daske, tuš paravane, tuš kanalice i raznu kupatilsku galanteriju.
Svesni činjenice da na tržištu sanitarija postoji velika ponuda. Svoju poziciju na tržištu odlučili smo da potražimo u primeni filozofije individualnog pristupa, plasmana robe kroz selektivne kanale distribucije.

Svoju snagu i prednost gradimo kroz prizmu efikasnog i besprekornog servisa u smislu korespodencije i ugađanja potrebama kupca.
Širina asortimana nije naš cilj, naš je cilj ili bolje reći misija da postanemo jedan od prepoznatljivih dobavljača opreme za kupatila. Naša poslovna politika usmerena na nabavku i kontrolisani plasman visoko kvalitetne robe, naravno opet u skladu sa potrebama kupaca.
Kako su neki od modela naše ponude već prisutni na tržištu, pa tako i na vašim policama, uvereni smo da za poslovnu saradnju neće trebati dugo te da ćete u nama prepoznati pouzdanog i kvalitetnog poslovnog partnera.

Naši partneri