011/7848-083 063/4466-85

O nama

Kerasan d.o.o. je porodična firma koja je osnovana krajem 2011. godine a bavi se proizvodnjom, uvozom i veleprodajom sanitarne opreme sa naglaskom na wc daske, tuš paravane, tuš kanalice i raznu kupatilsku galanteriju.
Svesni činjenice da na tržištu sanitarija postoji velika ponuda, svoju poziciju na tržištu odlučili smo da potražimo u primeni filozofije individualnog pristupa, plasmana robe kroz selektivne kanale distribucije te da svoju snagu i prednost gradimo kroz prizmu efikasnog i besprekornog servisa u smislu korespodencije i ugađanja potrebama kupca.
Širina asortimana nije naš cilj, naš je cilj ili bolje reći misija da postanemo jedan od prepoznatljivih dobavljača opreme za kupatila dok je poslovna politika usmerena na nabavku i kontrolisani plasman visoko kvalitetne robe, naravno opet u skladu sa potrebama kupaca.
Kako su neki od modela naše ponude već prisutni na tržištu, pa tako i na vašim policama, uvereni smo da za poslovnu saradnju neće trebati dugo te da ćete u nama prepoznati pouzdanog i kvalitetnog poslovnog partnera.

Naši partneri